Az iPhone 7

Összeszedtük a legfontosabb újdonságokat amit az iPhone 7-ről tudni érdemes:

Tervezés

Az Apple következő generációs iPhone 7 és az iPhone 7 Plus okostelefonja, a tavalyi modellhez nagyon hasonló messziről, de van számos dizájn béli újítás is. Az egyik, az antennacsíkok áttervezése, hogy azok sokkal kevésbé kellemetlenül helyezkedjenek el a készülék hátlapján. Továbbá, a kamera kiállás most azonos alumínium anyagból készült, mint a ház többi része.

Erő

Apple új iPhone 7 és az iPhone 7 Plus készülékekben egy új A10 Fusion SoC foglal helyet.

Az A10 egy 64 bites négymagos processzor, ebben van két nagy teljesítményű mag, amik 40% -kal gyorsabbak, mint a korábbi A9 chip, és két jobb hatásfokú, de gyengébb mag, ami ötöd annyi energiafelhasználást biztosít, a jobb akkumulátor élettartamávégett. Az iPhone automatikusan dönti el, melyik 2 magot használja.

Van még egy új hatmagos GPU, amely 50% -kal gyorsabb, mint a régebbi A9 típusú. Az is csak kétharmad annyi energiát fogyaszt, mint a tavalyi modell.

Az Apple mérnökei szerint az új A10 Fusion a legerősebb chip, amely valaha okostelefonba készítettek.

Kijelző

Az Apple legújabb Retina HD kijelzője 25% -kal fényesebb, mint a tavalyi iPhone 6S modellé. Természetesen még mindig támogatja a 3D Touch-ot, valamint a továbbfejlesztett színkezelést.

Háttértár

Végre, a tárolás már megduplázódott. Az alap modell most is 32 GB-ot kapott, a középkategóriás modell 128 GB, a felsőkategória pedig 256GB tárhellyel büszkélkedhet.

Akkumulátor üzemidő

Az Apple szerint az iPhone 7, 2 órával jobb üzemidőt képes biztosítani, mint a tavalyi, 6s. A 7 Plus pedig 1 órával nyújt többet, mint az azt megelőző 6 plus.

iPhone 7 kamera

Apple iPhone 7 kamera, mint ahogy minden évben ismét megújult.Tulajdonságai a következők:

  • Optikai képstabilizátor
  • f / 1.8
  • Quad-LED True Tone vaku
  • Új kép jelfeldolgozó processzor
  • 7 megapixeles első kamera

forrás: macroumors