Mi várható az új Apple Event-en?

A megbízható Apple-kiszivárogtató, Kang új információi az eddigi legjobb pillantást nyújthatják, mire számíthatnak az Apple október 13-i, az iPhone 12-et és a HomePod mini bemutató eseményén. Kang – az AppleTrack szerint 97,8% -os pontosságú kiszivárogtató – közzétette az iPhone 12 részleteit a Weibo kínai közösségi média platformon. Itt van, amit Yang szerint az Apple bejelenteni készül.

HomePod mini bemutatás

Az Apple HomePod vonala 2016 óta megkapja első frissítését. A HomePod mini egy kisebb, Echo Dot stílusú modell lesz, amely az intelligens hangszórók piacának alsó végét célozza meg. A 99 dolláros készülék állítólag mindössze 3,3 hüvelyk magas lesz, körülbelül a 7 hüvelykes első generációs HomePod magasságának fele. Novemberben érkezik.

Megújult iPhone 12 tokok és  12 Pro hátlapok

Az egyik legjobb hazai mobiltelefon tartozék gyártónak köszönhetően tudjuk, hogy az Apple idén sem hagy minket gyári telefontokok és kiegészítők nélkül. Mi szerencsére bepillantást nyerhettünk az utángyártott prémium tokok részlegébe is. A legjobb már most is rendelhető kiegészítőket az ütésálló iPhone tokokat és a megújult iPhone 12 hátlapokat a Realcase.hu juttatta el hozzánk előzetes vizsgálatra és ezeknek itt tudtok utánanézni: https://www.realcase.hu. Hatalmas választékukban megtalálható mindaz, ami miatt az Apple telefonokat kedveljük. Olyan kiegészítőket forgalmaznak raktárról amik kiemelik az Almás mobiltelefonok elegáns külső adottságait, így a prémium érzésről nem kell többé lemondanunk.

A gyártó, 100% illeszkedési garanciát vállal minden modellre, így ha a telefon bemutatásakor nem illeszkedik tökéletese a telefonra, akkor ingyen küld egy megfelelőt hozzá. Azonban a különlegesen jó Apple kapcsolatoknak köszönhetően, ilyenre az évek alatt még nem volt példa.

iPhone 12 széria

Amint ez a pont jól ismert (vagy legalábbis jól híresztelt), az Apple idén először ad ki négy különböző iPhone-modellt. A készülékek a következőkből állnak:

  • iPhone 12 mini – 5,4 hüvelykes kézibeszélő, 699 dollártól. Fekete, fehér, piros, kék és zöld színben lesz kapható. Tárolási lehetőségek: 64, 128, 256 GB.
  • iPhone 12 – 6,1 hüvelykes kézibeszélő, 799 dollártól. Fekete, fehér, piros, kék és zöld színben lesz kapható. Tárolási lehetőségek: 64, 128, 256 GB.
  • iPhone 12 Pro – Egy másik 6,1 hüvelykes kézibeszélő, 999 dollárért. Arany, ezüst, grafit és kék színben lesz kapható. Tárolási lehetőségek: 128, 256, 512 GB.
  • iPhone 12 Pro Max – 6,7 hüvelykes kézibeszélő, 1099 dollártól. Arany, ezüst, grafit és kék színben lesz kapható. Tárolási lehetőségek: 128, 256, 512 GB

Állítólag mind a négy iPhone Super Retina XDR kijelzőkkel büszkélkedhet. A kerámia pajzs elülső burkolata elnevezésű új képernyős üveg technológia szintén kerámia hordozható üveg. Ez növeli a keménységet és a cseppállóságot.

Az Apple állítólag 15 Wattra is növeli a vezeték nélküli töltést a gyorsabb töltés érdekében. (Ez kétszerese a jelenlegi 7,5 watt maximális értékének.) A Cupertino pedig állítólag visszahozza a „ MagSafe ” kifejezést – amelyet korábban mágneses MacBook-töltőknél használtak – a továbbfejlesztett töltési képesség érdekében. A kapcsolódó kiegészítők közé tartozik egy mágneses tok és két vezeték nélküli töltő.

5G és megújult kamerák

Kang szerint az iPhone 12 sorozat mind a négy modellje támogatja a Dolby Vision és a gyorsabb 5G cellás modemeket. Egy új intelligens adatmód a 4G és az 5G hálózatok között vált a használt alkalmazástól függően. Az 5G-t csak átviteli alkalmazásokhoz használnák, ezzel energiát takaríthatnak meg.

A kamera előlapján az iPhone 12 mini és az iPhone 12 kettős kamerás beállítást tartalmaz széles és ultraszéles látószögű lencsékkel. Eközben az iPhone 12 Pro és a 12 Pro Max három kamerás beállítással érkezik: nagylátószögű, ultraszéles és teleobjektíves. A teleobjektív lehetővé teszi a négyszeres optikai zoomot az iPhone 12 Pro és az 5x az iPhone 12 Pro Max eszközön. Olyan lidar szenzort is tartalmaznak, mint a jelenlegi iPad Pro-k.

Mi maradhat ki?

Ha az Apple csak az iPhone 12-re és a HomePod mini-re koncentrál, akkor ez kihagyja az Apple helykövető AirTag – jait , az AirPods Studio-t , az első Apple Silicon Mac- eket és még sok mást.

Jon Prosser, az Apple szivárogtatója a hét elején azt javasolta, hogy az Apple rendezhet egy novemberi Apple-eseményt (!). Pénteken a Bloomberg arról számolt be, hogy az Apple „már ebben a hónapban készül bejelenteni első Apple márkájú fülhallgatóit és a HomePod hangszóró kisebb verzióját”. Ez a történet azt is elmondta, hogy az első Apple Szilícium-meghajtású Mac laptop és más termékek ” novemberi újabb bevezetéskor jelentek meg „.

Ez megmagyarázná, miért tervezi az Apple, hogy a jövő héten néhány elemet hagy az asztalon.