Samsung Galaxy Note 20 bemutató

A Galaxy Note 20 a Samsung új belépő szintű tollal együtt lévő okostelefonja 2020-ra, de ez az egyik, hogy nem tűnik különösebben izgalmasnak a szokásos Note-szerető tömeg számára. Ez éles megvilágításba hoz némely több megengedhető jellegét meghatározza a telefon, mint például a szögletes forma és a hatalmas kijelző

A Samsung Galaxy Note 20 az idei Galaxy Note felállás kisebb testvére, néhány specifikációt és funkciót kihagytak belőle, mint a csúcskategóriás Galaxy Note 20 Ultra, amely mellette indult, de jelentősen alacsonyabb árcédulával is érkezik.

Ez minden bizonnyal a helyzet, hogy a belépő szintű Megjegyzés biztosan nem néz ki olyan izgalmas nézett mellett a cég legjobb, de ha keres néhány csúcsteljesítményt, és szinte a legjobb képeket egy kicsit megfizethetőbb készülék, mint a Note 20 Ultra.

Galaxy Note 20 kiegészítők

Mit akarsz megkapni? Lehet, hogy 5G (van egy 4G változat egyes piacokon), egy S Pen toll és néhány top teljesítmény, beleértve a legújabb chipset, hogy megtalálja egy Android telefon.
Ha korábban már tartott egy Note telefont, akkor ismerni fogja a Galaxy Note 20 nagy méretét és prémium érzésű kialakítását. Ez egy hatalmas eszköz 6.7 hüvelykes kijelzővel, és az a tény, hogy a Galaxy Note 20 Ultra valamivel nagyobb kijelzővel rendelkezik, nem jelenti azt, hogy a Note 20 kicsinek érzi magát.

A kijelző itt néhány meglepő leminősítést lát a tavalyi Galaxy Note 10-hoz képest. Kezdetnek, ellentétben a telefon a képernyő nem ívelt oldalán, hanem ül egy síkban a felső szélea bal és jobb.

Note 20 kijelző és specifikáció

A másik meglepetés az, hogy a Galaxy Note 20 kijelző csak egy szabványos 60Hz frissítési gyakoriságú kijelzővel rendelkezik, ahol sok más csúcskategóriás telefont – beleértve mindhárom Galaxy S20 telefont és a Note 20 Ultra-t – 120Hz-re frissítették.

Ez azt jelenti, hogy a kijelző gyorsabban frissül a többi készüléken, így simább élményben lesz része, amikor játszik, vagy a közösségi média hírcsatornáiban görget. Ha még nem használta a 120Hz kijelző előtt, akkor nem fog észrevenni sok a különbség, de úgy érzi, mint egy nagy mulasztás a Samsung egy ilyen magas árú telefon.

A kijelző Full HD felbontással rendelkezik, ami nem néz ki olyan jól, mint a QHD Galaxy S20 tartomány, de alkalmas videók megtekintésére és így tovább. Összességében azonban a kijelző csalódásnak tűnik, mivel a Samsung a közelmúltban lépéseket tett abban, hogy a telefon legjobb képernyőtechnológiáját tegye.