Hogyan adjuk el az okostelefonunkat

szembe kell nézni. Mindannyian megütöttük azt a kívánatosságot, ahol a jelenlegi okos telefonunk nem vonzó, és nem felel meg a követelményeknek. Minden bug és glitch hajlamos bosszantani bennünket, és gyakran hibáztatjuk az okos telefon birtokában minden összeomlás vagy lassú válasz még akkor is, ha fut egy erőforrás-igényes alkalmazás. A cliché, hogy „a fű tűnik zöldebbnek a másik oldalon” tökéletesen illeszkedik a felfogásunkhoz, és gyakran hasonlítjuk össze okostelefonunkat a többi legújabb modellel, amelyek éppen megjelentek a piacon.

okostelefon eladása

Milyen okostelefont lehet könnyen eladni?

Ahhoz, hogy tisztességes legyen, az edginess megtapasztalható, miközben figyeli a legújabb reklám egy közelgő okos telefon érthető. A technológiai fejlődés olyan éles tendenciát követ, hogy az egy évvel korábban vásárolt okostelefon nem képes a legfrissebb erőforrásigényes alkalmazás futtatására anélkül, hogy hibákat szenvedne vagy elakadna. A felhasználók elvárásai hasonlóan nőttek a gyártóknál a hatékony és megfizethető technológiák biztosításában.

Ez az oka annak, hogy a gyártók évente frissített, jobb teljesítményt és gyorsabb verziót kapnak ugyanazon okostelefonról. Néha egy újabb modell kiadása hat hónap múlva történik, hogy csak a felhasználói elvárásoknak való megfelelést tegye lehetővé. A piacnak hatalmas lehetőségek állnak rendelkezésre, és a versenyelőny arra késztette a gyártókat, hogy folyamatosan törekedjenek a következő nagy dolog elérésére a piacon. Az égő kérdés azonban továbbra is fennáll.

Miután eldöntötte, hogy megvásárolja az új okostelefonját, a régi elveszhet abban a régi fiókban, amelyet a tetőtérben talál, és elveszíti értékét az elkövetkező években. Ha azonban követjük a tippjeinket, talán el tudunk menteni egy kis pénzt a régi okostelefonjáról, amelyről azt gondoltad, hogy haszontalan, és senki sem törődik vele. Lássuk végig ezeket a tippeket, és elemezzük, hogyan tudnánk kivonni bizonyos pénzeszközöket egy régi okos telefonról, amelyről azt gondoltad, hogy egy darab szemét nehéz megszabadulni.

Értékelje a készülék állapotát és korát

A legfontosabb tényező kétségtelen árnyék nélkül az a feltétele, hogy a régi okos telefon bejön. Fontosnak látszik, és amikor az okos telefonját el kívánja adni, az első benyomás alapja az okostelefon kilátása. A repedt képernyő el fogja rontani az emberek többségét, akik hajlandóak vásárolni egy használt telefonot. Ez biztosan nem jelenti azt, hogy egy repedt képernyőn az okos telefon junk értékű (később tárgyaljuk ezt a pontot).

Azonban ha birtokában van egy okos telefon, amely idősödő kegyelem és hiányzik a hatalmas bágyadékok vagy foltok, esélye van, hogy könnyen eladni a piacon, valamint megy egy elfogadható áron. Ez nagymértékben attól függ, hogy mennyire jól kezelte a telefont, és azt, hogy az extra dollárt különféle tartozékokra, például okostelefon-tokra vagy üvegvédőre töltötte-e. A másik társult tényező az állapotával elemzi, mennyi idős az okos telefon.

A régebbi modellek általában kevesebb pénzt keresnek, mivel az előírások általában nem támogatják a piacon futó legújabb alkalmazásokat. Ha egy éven túli okostelefonod van, lehet, hogy tisztességes értékelést kaphat a használt piacon. Azonban meg kell tartani a reális megközelítést, ha a régebbi modellek, mint a célpiac, amely az ilyen mobiltelefonok vásárlása jelentősen kisebb.

Mikor adjuk el?

Most felmerül a kérdés, hogy milyen időtartamot határoz meg a régi? Nagyjából elmondható, hogy az öreg olyan okos telefonra utal, amelynek gyártási ideje óta két évnél hosszabb élettartam van. Ez azért van, mert általában a kiterjesztett garanciák és a lefedettség általában két év múlva lejár. 12 hónap elteltével az okostelefon már nem tartalmazza az alapértelmezett lefedettséget a gyártó által. Fontos megjegyezni, hogy ha olyan okos telefont ad el, amely még mindig a jótállási ideje alatt van, nagyobb esélye van arra, hogy jó értéket kapj a régi okostelefonhoz.

Ez azért van így, mert a vásárlónak van szellemi megelégedése, hogy ha valami rosszul múlik a használt telefonnal, akkor képes lesz arra, hogy igénybe vegye a jótállást anélkül, hogy pénzt kellene költenie a javításért. Ön olyan vonzó eladóként jegyezd meg magadat, akinek az okos telefonja nagyobb számokat képes felvenni a leendő vásárlók számára.