iphone tok eredeti bőr apple

Túl vagyunk az iPhone tok beszerzésén

Rendeltünk pár különleges iPhone tokot és úgy döntöttünk megosztjuk veletek a tapasztalatainkat! Számszerűsítve 5 db védőtokról lesz szó, mindegyikhez találtunk egy gyári képet is, mivel nem akarunk senkit sem megijeszteni a tökéletes fotózási technikánkkal.

Új iPhone-hoz új iPhone tok

Ha épp most vásároltál egy új iPhone-t, akkor valószínűleg mindent megér, hogy befektess egy olyan tartozékba, ami megfelelően védi azt a benyomódásoktól és a karcoktól. Ne feledd, hogy az iPhone 6/6s-hez való tokok nem kompatibilisek az iPhone 7-tel, bár külsőre és első pillantásra megegyezik a két(három) készülék egymással.

iphone tok eredeti bőr apple

Ha valami egyedi védelem kell

Akkor az Ultimate armor termékeit ajánljuk. Speciális az iPhone 6 gyenge pontjait próbálja kiküszöbölni ez az iPhone tok. Hybrid kialakítású, ami azt jelenti, hogy 2 különböző anyagból áll, aminek köszönhetően komolyabb ütéscsillapító hatása van, mint bármelyik másiknak. Ezt a technológiát előszeretettel alkalmazza más gyártó is, azonban ebben az kialakításban tökéletesre lett fejlesztve. A hátlapja átlátszó maradt, hogy tökéletes legyen az Apple összkép, és még az alma logót is láthassuk. A keret többféle színben kapható, hogy teljesen passzoljon a telefonunk jelenlegi színéhez, vagy éppen elüssön tőle. Az iPhone tok a PhoneBox-tól érkezett hozzánk: https://www.phonebox.hu/iphone

Az ára sem kispályás

Az első érkezett kiegészítő, egy gyári Apple termék, ami értelemszerűen a legdrágább az összes védőtok közül. Nem mondjuk, hogy ésszerűtlenül drága, mert hát mégiscsak elvileg a legjobb minőséget képviseli, de kicsit húzós a maga 18ezer forintos árával.

Kézbe véve azonban elég meggyőző

Az iPhone tok felhelyezésével nem nő számottevően a telefon mérete, és az alján is könnyedén használhatjuk a csatlakozókat. Egy jó minőségű termékről van szó, valódi bőrből, azonban a készülék oldalain a megvastagítás miatt valószínűleg nem lesz dokkolható a telefon, így ebben az esetben mindenképpen el kell távolítanunk a telefonról.

Magasfokú ütésálló védelem

A kiemelkedő keretnek köszönhetően a kijelző extra védelmet kap, amit ha opcionálisan kiegészítünk egy kijelző védő fóliával, akkor szinte hibátlan kombinációt kaphatunk.

smart battery case

A következő az Apple Smart battery tokja

Még tavaly mutatta be a gyártó a saját maga által tervezett tartozék, ami tökéletesen hasonlít az előbbi bőrtokhoz, egyetlen, kicsinek még véletlenül sem mondható különbséggel. Gyakran érte a z iPhone-t olyan kritika a felhasználók részéről, hogy az akkumulátora nem bírja megfelelő ideig, ezért az Apple piacra dobta ezt a készüléket. Eddig csak utángyártott minőségűt lehetett kapni, azok pedig szinte kivétel nélkül mind nevetségesen megnövelték a telefon méretét, továbbá az illeszkedésükkel is volt némi probléma.

A gyári Apple iPhone tokok, ezt a hibát hivatott orvosolni, sajnos elég drágán. A gyári adat szerint ezzel a tokkal több mint 100%-al növelhetjük a készülék készenléti idejét, a telefonálásra szánt idő is megemelkedik vele. A cuccnak ettől függetlenül puha tapintása van, a bélése pedig mikroszálas, hogy kellő védelmet nyújtson a hátlapokat könnyen karcoló porszemek ellen is.

ferrari tok iphonera

Parfümmel töltött Ferraris tok

Kicsit groteszkül hangzik, de igaz. Ilyet még mi sem láttunk. Gyári Ferrari tok, a megszokott piros színben és feketében. Én személy szerint hiányolom az ikonikus Sárga színt is, de ez legyen az én bajom.

A színes védelem nagyjából akkorává varázsolja a telefont, amekkora a Smart Battery Case-szel is lesz, csak ebbe betölthetjük kedvenc parfümünket is, arra az esetre ha… Őszíntén megmondva fogalmam sincs milyen esetben lenne szükségem egy gyors parfümözésre amihez az iPhone-omat használnám, de valakinek egyszer még biztos jól fog jönni. Potom 12 ezer forintért még 20ml eredeti parfümöt is kapunk, ami az eredeti árát elnézve nem tűnik rossz üzletnek.

lemme led tok

LumeeLed világító iPhone tok

Ha egyfolytában szelfiket készítesz, akkor ezt neked találták ki. A telefont körülölelő tokot úgy tervezték meg, hogy amikor a készülék fotót készít, és a vaku „villan” akkor a beépített rendszer a fényt a telefon elejére irányítja üvegszálak segítségével. Meglepő, de működik és egész erős fényt kapunk a használatával. Ha rendesen akarjuk használni a LED lámpát a telefonban akkor csak annyi a dolgunk, hogy az iPhone tok hátulján található Switch-et elkapcsoljuk és a készülék úgy funkcionál, mint bármelyik másik és már hátra is világíthatunk vele.

mujjo leather

Mujjo Leather bőr

A Mujjo már sokadik éve készíti az elegáns bőr kiegészítőit, hatalmas sikerrel. Valódi marahbőrből készül és a jelenlegi iPhone tokok hátulján mostmár egy nyílás is található bankkártyánknak. Személy szerint nem ajánlom a kártya belehelyezését, mert kellemetlen lehet amikor elhagjuk azt. De egyszer-egyzer jól jöhet egy éjszakai kiruccanás alkalmával, amikor az egész pénztárcánkat már nem szívesen vinnénk magunkkal. Az ára viszont meglehetősen magas, 16ezer forint. Ennyiért én inkább a Ferrarisat választanám, mert azzal ha csak pár pillanatra is, de mindenkit meg lehet botránkoztatni.

ultimate armor utesallo tok

Kaptunk még egy másik nagy sztárt is a Lifeproof  személyében. Végre egy olyan termék, amire rámerném bízni az iPhone-om vizes környezetben is. Minden csatlakozó megfelelő védelemmel van ellátva, és a gombok mentén sem folyhat a készülékbe víz. Szerencsére a Touch ID is működik a tokon, ami nem megy a vízállóság rovására. Az Apple készülék méretéhez nem ad hozzá elviselhetetlenül sokat és a súlya is elenyészőnek mondható, azonban fontos a gyártó szerint, hogy használat előtt mindenféleképpen teszteljük mobiltelefon nélkül a terméket egy tál vízben, vagy a fürdőkádban.

vízálló tok lifeproof

Az iPhone tok ütésállóság szempontjából nem nyújt kiemelkedő teljesítményt, de természetesen a kisebb esésektől bőven megvédi szeretett mobilunkat. Fontos figyelembe venni, hogy egy húzósabb esés következtében sérülhet az illesztések vízállósága, így időnként érdemes azt üres állapotban ellenőrizni.